Ring taxi nå

Bestille en taxi? Det er store prisforskjeller på drosjer i Norge. Spar opptil 500 kr. Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Ring på telefon 820 00 742 og få tilgang til alle taxisentraler i Norge på et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper, slik at du kan enkelt finne en billig taxi i nærheten der du befinner deg, uansett tid på døgnet. 

Hvordan bestille taxi? Det er enkelt – Når du ringer finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for å bestille taxi. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, og du får tak i en taxi raskest mulig ved å rykke raskere frem i køen hos flere sentraler i ditt område. 

Hva koster det å bestille taxi? Når du ringer 820 00 742 for å bestille taxi, betaler du en liten avgift på 59,- hver gang du bruker tjenesten. Denne summen betaler du på din neste telefonregning gjennom Strex. Men du må være oppmerksom på at tjeneste ikke fungerer på fasttelefoner, ettersom du må være koblet opp mot mobilnettet for at tjenesten skal fungere. 

Hva slags taxi kan jeg bestille? Du står fritt til å velge hva slags type bil du trenger, enten det er Maxitaxi, Flytaxi, eller rett og slett en vanlig drosjebil for å plukke deg opp og levere deg dit du skal.