Ring taxi i Ålesund nå

Bestille en taxi i Ålesund? Det er store prisforskjeller på drosjer i Ålesund. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Ring på telefon 820 00 742 og få tilgang til alle taxisentraler i Ålesund og resten av landet et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper slik at du kan enkelt finne en bil som kan hente deg der du står

Gjennom denne tjenesten får du tilgang til alle taxitjenester, enten du trenger maxitaxi i Ålesund eller en vanlig drosjebil. Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon. 

Hvordan fungerer tjenesten? Når du ringer vil vi finne din nøyaktige posisjon gjennom mobilnettverket. Videre blir du koblet opp mot nærmeste og ledige sentral slik at du sparer tid på å stå i telefonkø.

Hva koster det å bestille drosje i Ålesund? Når du bestiller taxi på tlf 820 00 842 blir avgiften belastet din neste telefonregning. Du betaler en fast avgift på 59,- for å benytte deg av tjeneste, uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. Tjenesten betales gjennom Strex. På denne måten får du betjening raskere, i og med at du oppringer flere sentraler samtidig.