INTEGRITETSPOLICY FOR KUNDER

Ihht personvernforordningen, eller GDPR, har du rettigheter gjeldende dine personopplysninger. Vi i Taxi-norge.no/Cloudy AS verner om dine rettigheter og beskriver nedenfor hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Hvem er personopplysningsansvarlig?

Cloudy AS Org nr 928 214 850 har ansvaret for behandlingen av de personopplysninger du gir til Cloudy AS

Kontakt oss via epost: hei@taxi-norge

Om du vil ha informasjon, har spørsmål, eller er misfornøyd med Cloudy AS sin behandling av dine personopplysninger er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Formål og rettslig grunnlag for personopplysningsbehandlingen

Når du blir kunde hos taxi-norge.no inngår du en avtale med Cloudy AS. Før og i forbindelse med dette registrerer vi noen personopplysninger om deg, som ditt telefonnummer, dato og klokkeslett samt din posisjon. Opplysningene registreres i hensikt av å kunne tilby deg tjenesten og ta betalt for tjenesten samt foreta økonomisk oppfølging. Den rettslige grunnen for behandlingen er at den er nødvendig for å fullføre avtalen med deg som kunde eller for å kunne håndtere din forespørsel som kunde innen en slik avtale kan inngås. Du er ikke pålagt å gi dine personopplysninger, men om du ikke gir dine personopplysninger kan vi heller ikke inngå avtale med deg.

Kontakt

Om du kontakter oss via vår hjemmeside eller gjennom e-post kommer Cloudy AS til å behandle de personopplysningene du sender til oss, slik som ditt navn og e-postadresse, dette for å kunne kommunisere med deg og på annen måte håndtere dine spørsmål og ønsker. Den rettslige grunnen for denne behandlingen er at den er nødvendig for å møte dine og Taxi-norge.no berettigede interesse av kontakt og håndtering av ditt spørsmål.

Rettslig forpliktelse

Cloudy AS kan også komme til å behandle dine personopplysninger i den hensikt av å kunne fullføre selskapets krav ihht lover, eksempelvis regnskap, bokføring og skatt. Den rettslige grunnen for denne behandlingen er at den er nødvendig for å oppfylle Cloudy AS rettslige forpliktelser.

Rettslig forpliktelse

Cloudy AS kan dele dine personopplysninger med ulike selskaper som hjelper Cloudy AS med blant annet hjemmesidene, markedsføring, telefonisystem, samt betaling av bestilte tjenester. Disse selskapene behandler personopplysninger for Cloudy AS regning og vi har databehandleravtale på plass for å sikkerhetsstille en lovlig behandling av dine opplysninger. Cloudy AS kan videre dele dine personopplysninger med myndigheter om det er nødvendig for å fullføre en rettslig forpliktelse eller andre krav fra myndighetene. Myndighetene er da personopplysningsansvarlig og har ansvaret for behandling av dine personopplysninger.