Ring taxi i Bergen nå

Bestille en taxi i Bergen? Det er store prisforskjeller på drosjer i Bergen. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Bestill taxi i Bergen på telefon 820 00 842, et felles nummer for alle taxisentraler i Norge slik at du får raskest mulig drosje i ditt område. Du bruke tjenesten 24/7 og du betaler ikke mer enn en lav avgift på 59,- kroner hver gang du bruker nummeret for å bestille taxi i Bergen. 

Hvorfor skal du bestille taxi på tlf 820 00 842? Nummeret er tilknyttet et sporingssystem som finner din nøyaktige posisjon, og deretter blir du oppkoblet mot nærmeste sentral som kan betjene deg raskest mulig i Bergen og områdene i distriktet. Du slipper altså å ringe flere forskjellige taxisentraler, og du får et fast nummer du kan ringe til uansett hvor du er i landet. 

Men vær oppmerksom på at tjenesten kun fungerer på mobiltelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon. 

Hvordan betaler jeg for tjenesten? Når du bestiller taxi på tlf 820 00 842 blir avgiften belastet din neste telefonregning. Du betaler ikke mer enn 59,- for å benytte deg av tjenesten, uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. Tjenesten betales gjennom Strex. På denne måten får du betjening raskere, i og med at du oppringer flere sentraler samtidig.