Ring taxi i Drammen nå

Bestille en taxi i Drammen? Det er store prisforskjeller på drosjer i Drammen. Spar opptil 500 kr. Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Ring på telefon 820 00 742 og få tilgang til alle taxisentraler i Drammen på et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper i Drammen, slik at du kan enkelt finne en bil i nærheten der du står. 

På tlf 820 00 742 får du tilgang til alle taxitjenester i området. Enten du trenger taxi i elvebyen eller Drammen sentrum, kan du stole på at systemet fanger deg opp og finner drosjebilen som kan komme raskest for å hente deg. 

Hvordan bestille drosje i Drammen? Det er enkelt – Når du ringer finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for å bestille taxi. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, og du får tak i en taxi i Drammen raskest mulig. 

På denne måten får du muligheten til å bestille taxi i Drammen uten å måtte stå i telefonkø hos flere selskaper for å finne en ledig bil i ditt område. 

Hvor mye koster det å bestille taxi i Drammen? Når du ringer tlf 820 00742 for å bestille taxi koster dette 59,- per samtale, og avgiften blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strex. Tjenesten kan kun benyttes på mobiltelefoner.