Ring taxi i Horten

Bestille en taxi i Horten? Det er store prisforskjeller på drosjer i Horten. Spar opptil 500 kr. Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Bestill i taxi i Horten og resten av landet på tlf 820 00 742, en fellestjeneste for alle drosjesentraler i Norge. Du kan altså bruke det samme nummeret om du ønsker å bestille taxi i Vestfold eller andre fylker og byer enkelt og raskt. Tjenesten er tilgjengelig 24/7, og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg.

Hvordan bestille taxi i Horten og Vestfold? Når du ringer 820 00 842 lokaliserer vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du koblet opp mot alle drosjesentraler i nærheten for raskest mulig betjening. 

Hva koster det å bestille taxi i Horten? Du betaler en fast avgift på 59,- for å benytte deg av tjenesten, uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. Når du bestiller taxi på tlf 820 00 842 blir avgiften belastet din neste telefonregning gjennom Strex.

Hva er fordelene med å ringe 820 00 742? Du trenger ikke lagre telefonnummer til alle forskjellige drosjesentraler i Norge, og du kan bli oppkoblet til flere sentraler i nærheten for å få raskest mulig betjening. Det å stå i telefonkø hele dagen har ingen tid til, og reiser du mye i landet, har du kun 1 nummer å lagre på telefonen.