Ring taxi i Larvik

Bestille en taxi i Larvik? Det er store prisforskjeller på drosjer i Larvik. Spar opptil 500 kr. Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Bestill taxi i Larvik på tlf 820 00 742 og resten av landet på et og samme telefonnummer. Tjenesten er tilgjengelig 24/7, og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Ettersom telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper finner du enkelt en drosje i Larvik eller områdene rundt.

Hvordan bestille taxi i Larvik og Vestfold? Når du ringer 820 00 842 finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for raskest mulig betjening. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, og du kommer deg dit du skal uten lang ventetid.

Hva koster det å bestille taxi i Larvik? Når du bestiller taxi på tlf 820 00 842 blir avgiften belastet din neste telefonregning. Du betaler en fast avgift på 59,- for å benytte deg av tjenesten, uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. Tjenesten betales gjennom Strex. På denne måten får du betjening raskere, i og med at du ringer opp flere sentraler samtidig. 

Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon.