Ring taxi i Lillestrøm nå

Bestille en taxi i Lillestrøm? Det er store prisforskjeller på drosjer i Lillestrøm. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Bestill for Lillestrøm og Nedre Romerike Taxi på tlf  820 00 842, en samlet tjeneste for alle taxisentraler i Norge slik at du får raskest mulig betjening. Du kan bruke tjenesten uansett hvor du befinner deg i landet,  og har en lav avgift på 59,- kroner hver gang du bruker tjenesten.

Hvorfor skal du bestille taxi i Romerike gjennom oss? Når du bruker tjenesten vil vi finne din posisjon gjennom mobilnettet. Videre blir du oppkoblet mot nærmeste sentral som kan hjelpe deg med å finne taxi i Lillestrøm og hele Romerike. Du slipper altså å ringe flere forskjellige taxisentraler, og du får et fast nummer du kan ringe til uansett hvor du er i landet. 

Kan jeg bestille taxi til Gardermoen? Du kan bestille maxitaxi, vanlig drosje eller flytaxi med denne tjenesten, da taxisentralen vil hjelpe deg ut i fra ditt behov. Vi har altså ingen egen sentral, men er en samlet tjeneste for at du skal unngå å bruke så veldig mye tid på å sitte i telefonkø, eller måtte lagre nummeret til flere forskjellige sentraler. 

Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettet slik at vi kan spore opp din lokasjon.