Ring taxi i Oslo nå

Bestille en taxi i Oslo? Det er store prisforskjeller på drosjer i Oslo. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Ring på telefon 820 00 742 og få tilgang til alle taxisentraler i Oslo på et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper i Oslo, slik at du enkelt finner en bil i nærheten av der du står. 

Hvordan bestille drosje i Oslo med denne tjenesten? Det er enkelt – Når du ringer 820 00 742 finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for å bestille taxi. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, slik at du får tak i en taxi i Oslo raskest mulig. 

Telefonnummeret er oppkoblet både mot Oslo Taxi og Norgestaxi, og du står fritt til å velge hva slags type bil du trenger, enten det er Maxitaxi i Oslo, Flytaxi, eller rett og slett en vanlig drosjebil for å plukke deg opp og levere deg dit du skal. 

På denne måten får du muligheten til å bestille taxi i Oslo uten å måtte stå i telefonkø hos flere selskaper for å finne en ledig bil i ditt område. 

Når du ringer 820 00742 for å bestille taxi koster dette 59,- per samtale, og avgiften blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strex. Tjenesten kan kun benyttes på mobiltelefoner.