Ring taxi i Sandnes nå

Bestille en taxi i Sandnes? Det er store prisforskjeller på drosjer i Sandnes. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Ring på telefon 820 00 742 og få tilgang til alle taxisentraler i Sandnes og områdene rundt på et og samme telefonnummer. Tjenesten kobler deg opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg, slik at du bestandig finner en ledig bil i Sandnes og i dirkstriktene rundt. 

Gjennom denne tjenesten får du tilgang til både Klepp Taxi, Ålgård Taxi, Jæren Taxi og Sandnes Taxi, slik at du slipper å lagre telefonnummer til alle sentraler om du reiser mye rundt i området. 

Når du bruker tlf 820 00 742 til å bestille taxi i Norge, vil vi finne din nøyaktige posisjon gjennom mobilnettverket. Videre blir du oppkoblet mot nærmeste sentral som kan betjene deg raskest mulig i Sandnes og områdene rundt. Du slipper altså å ringe flere forskjellige taxisentraler, og du får et fast nummer du kan ringe til uansett hvor du er i landet. 

Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet et mobilnett slik at vi kan spore opp din lokasjon. 

Hva koster det å bestille taxi i Sandnes? Når du ringer nummeret for å bestille taxi i Sandnes, betaler du en liten avgift på 59,- hver gang du bruker tjenesten. Denne summen blir lagt til din neste telefonregning gjennom Strex.