Ring taxi i Skien nå

Bestille en taxi i Skien? Det er store prisforskjeller på drosjer i Skien. Spar opptil 500 kr. Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Ring taxiRing taxi

Det belastes nok 59 per bestilling

Ring på telefon 820 00 742 og få tilgang til alle taxisentraler i Skien og områdene rundt på et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxisentraler i Skien og områdene rundt, slik at du kan enkelt finne en bil i nærheten der du står. 

Gjennom denne tjenesten får du tilgang til både Porsgrunn Taxi, Taxi Grenland, og alle andre områder rundt Skien, slik at du slipper å lagre telefonnummer til alle om du reiser mye rundt i området. 

Du får også muligheten til å maxitaxi i Skien og andre drosjetjenester som er tilgjengelig i området. Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon. 

Hvordan bestiller jeg taxi i Skien? Det er enkelt – Når du ringer 820 00 742 finner din nøyaktige posisjon gjennom mobilnettverket. Videre bør du oppkoblet mot nærmeste sentral som kan betjene deg raskest mulig i Skien og områdene rundt. 

Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon. 

Hva koster det å bestille taxi i Skien? Når du ringer nummeret for å bestille taxi i Skien, betaler du en liten avgift på 59,- hver gang du bruker tjenesten. Denne summen blir lagt til din neste telefonregning gjennom Strex.